iduzel: 52790
idvazba: 60796
šablona: api_html
čas: 17.8.2022 01:27:20
verze: 5118
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-web.vscht.cz/zaverecne-prace/pracoviste/
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 60796
šablona: api_html
čas: 17.8.2022 01:27:20
verze: 5118
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-web.vscht.cz/zaverecne-prace/pracoviste/
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
Technopark Kralupy Vysoké školy chemicko-technologické v Praze
Vypsané disertační práce
Aplikace netradičních mikroorganismů pro výrobu kvašených nápojů
Garantující pracoviště:
Ústav biotechnologie, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Studijní program:
Biotechnologie
Vedoucí práce: prof. Ing. Pavel Dostálek, CSc.
Anotace
Pivovarství a vůbec celý průmysl výroby fermentovaných nápojů zažívá v poslední době bouřlivý rozvoj v oblasti nových trendů v použití netradičních mikroorganismů. Cílem práce bude vytipovat a odzkoušet různé mikroorganismy pro použití při výrobě piva, ciderů a dalších kvašených nápojů a stanovit jejich charakteristiky.