idvazba: 74369
šablona: stranka
čas: 6.6.2023 05:51:47
verze: 5316
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/plan?weburl=/zajemci-o-phd/doktorske-programy/
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 74369
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'phd.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/zajemci-o-phd/doktorske-programy/plan/22330/D305'
iduzel: 62518
path: 1/50375/50376/51163/51210/667/62518
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Potraviny a přírodní produkty |
||||
Doporučený studijní plán doktorského studijního programu |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Předměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených.
Povinně volitelné předměty se dělí na dvě skupiny (moduly). V první skupině, také nazývané "modul A", jsou předměty charakteristické přímo pro studovaný program. Ve druhé skupině, také nazývané "modul B", jsou odborné předměty rozšiřující znalosti v oblastech, které jsou komplementární studovanému programu.
Minimální počet zapisovaných povinně volitelných předmětů celkem z obou skupin: 4 (jde o součet zapsaných předmětů z modulu A a modulu B).
|
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | ||
---|---|---|---|---|
Povinné předměty |
||||
P965002 | Obhajoba disertační práce | - / - / - | ||
P965003 | Státní doktorská zkouška | - / - / - | ||
Povinně volitelnéMinimální počet zapisovaných předmětů: 3 |
||||
P323001 | Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů | 3 / - / - | ||
P323002 | Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů | 3 / - / - | ||
P323003 | Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři | 3 / - / - | ||
P323004 | Speciální senzorická analýza | 3 / - / - | ||
P323005 | Analýza stopových prvků v biologických materiálech | 3 / - / - | ||
P323006 | Strategie zpracování chromatografických a spektrometrických dat | 3 / - / - | ||
P323007 | Chemické a biochemické změny v potravinách a přírodních produktech | 3 / - / - | ||
P323008 | Moderní trendy v izolačních a separačních metodách | 3 / - / - | ||
P323010 | Speciální analýza potravin a přírodních produktů | 3 / - / - | ||
P323011 | Výživa a zdraví: rizika a benefity | 3 / - / - | ||
P323012 | Implementace analytických metod v krizových situacích | 3 / - / - | ||
Povinně volitelnéMinimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
P216004 | Analytické metody hodnocení znečištění a znečišťování ovzduší | 3 / - / - | ||
P240001 | Environmentální toxikologie a ekotoxikologie | 3 / - / - | ||
P319002 | Aplikovaná biologie | 3 / - / - | ||
P319005 | Současné trendy v biotechnologii | 3 / - / - | ||
P319006 | Environmentální biotechnologie | 3 / - / - | ||
P320001 | Obecná mikrobiologie | 3 / - / - | ||
P320003 | Mikrobiální ekologie | 3 / - / - | ||
P320006 | Imunochemie | 3 / - / - | ||
P320007 | Pokročilé zobrazovací techniky | 3 / - / - | ||
P320008 | Trendy v biochemickém a mikrobiologickém výzkumu | 3 / - / - | ||
P320009 | Biochemické metody | 3 / - / - | ||
P320010 | Potravinářská mikrobiologie | 3 / - / - | ||
P320013 | Průmyslová mikrobiologie | 3 / - / - | ||
P409003 | Bioreaktory | 3 / - / - | ||
Další informace |
||||
Předměty přenositelných kompetencí (modul C) a další kurzy a seminářeNepovinné předměty, semináře a kurzy vyučované na celoškolní úrovni zajišťující dovednosti mimo úzké odborné zaměření. Více informací na phd.vscht.cz |