idvazba: 78755
šablona: stranka
čas: 28.5.2023 14:37:09
verze: 5263
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/plan?weburl=/home/pro-doktorandy/nabidka-predmetu
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 78755
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'phd.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/home/pro-doktorandy/nabidka-predmetu/plan/22330/AD303'
iduzel: 65656
path: 1/50375/50376/51163/51164/17704/65652/65656
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Food Chemistry and Technology |
||||
Doporučený studijní plán doktorského studijního programuPředměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených. Minimální počet odborných předmětů (modul A + modul B): 4 |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Předměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených.
Povinně volitelné předměty se dělí na dvě skupiny (moduly). V první skupině, také nazývané "modul A", jsou předměty charakteristické přímo pro studovaný program. Ve druhé skupině, také nazývané "modul B", jsou odborné předměty rozšiřující znalosti v oblastech, které jsou komplementární studovanému programu.
Minimální počet zapisovaných povinně volitelných předmětů celkem z obou skupin: 4 (jde o součet zapsaných předmětů z modulu A a modulu B).
|
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | ||
---|---|---|---|---|
Povinné předměty |
||||
AP965001 | Student scientific conference | - / - / - | ||
AP965005 | Basic part of SDE | - / - / - | ||
Povinné předměty |
||||
AP965002 | Defence of the doctoral thesis | - / - / - | ||
AP965003 | State doctoral examinatio | - / - / - | ||
Povinně volitelné |
||||
AP321001 | Supplementary food rheology | 3 / - / - | ||
AP321002 | Polysaccharides, Properties and Applications | 3 / - / - | ||
AP321003 | Advances in Food Processes | 3 / - / - | ||
AP322001 | Lactic Acid Bacteria | 3 / - / - | ||
AP322002 | Surfactant Chemistry and Detergent Technology | 3 / - / - | ||
AP322003 | Chemistry and Technology of Cosmetics | 3 / - / - | ||
AP322004 | Physical - Chemical Properties of Foods | 3 / - / - | ||
AP324001 | Trends in Food Preservation | 2 / 1 / - | ||
AP324002 | Packaging and Packaging Technology in Food Industry | 2 / 1 / - | ||
AP324004 | Quality of Raw Materials | 2 / 1 / - | ||
AP324005 | Food Safety and Quality Management Systems | 3 / - / - | ||
AP352001 | Advances in food technology | 2 / 1 / - | ||
AP352002 | Process chemistry and quality control in food industry | 2 / 1 / - | ||
Povinně volitelné |
||||
AP110003 | Organic Synthesis | 3 / - / - | ||
AP217006 | Drinking Water Treatment | 3 / - / - | ||
AP319003 | Microorganisms in Biotechnology | 3 / - / - | ||
AP319005 | Trends in Biotechnology | 3 / - / - | ||
AP320001 | General Microbiology | 3 / - / - | ||
AP320004 | Special Enzymology | 3 / - / - | ||
AP323004 | Special sensory analysis | 3 / - / - | ||
AP342005 | Recent separation methods with mass-spectrometry detection | 3 / - / - | ||
AP342006 | Advanced NMR techniques in bioorganic chemistry | 2 / 1 / - | ||
AP402002 | Chemometrics | 2 / 1 / - | ||
AP403006 | Colloid and Surface Chemistry | 2 / 1 / - | ||
AP413003 | Numerical Methods for Engineering | 3 / - / - | ||
AP444009 | Advanced Measurement Methods in Experimental Physics and Chemistry | 3 / - / - | ||
AP445005 | Modelling of Technological Processes | 3 / - / - | ||
Další informace |
||||
Předměty přenositelných kompetencí (modul C) a další kurzy a seminářeNepovinné předměty, semináře a kurzy vyučované na celoškolní úrovni zajišťující dovednosti mimo úzké odborné zaměření. Více informací na phd.vscht.cz |