Food and Natural Products |
||||
Doporučený studijní plán doktorského studijního programu |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Předměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených.
Povinně volitelné předměty se dělí na dvě skupiny (moduly). V první skupině, také nazývané "modul A", jsou předměty charakteristické přímo pro studovaný program. Ve druhé skupině, také nazývané "modul B", jsou odborné předměty rozšiřující znalosti v oblastech, které jsou komplementární studovanému programu.
Minimální počet zapisovaných povinně volitelných předmětů celkem z obou skupin: 4 (jde o součet zapsaných předmětů z modulu A a modulu B).
|
Povinně volitelné předměty programu 1, 2, 3
Povinně volitelné předměty programu 1, 2, 3Minimální počet zapisovaných předmětů: 3 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | ||
---|---|---|---|---|
AP323001 | Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products | 3 / - / - | ||
AP323002 | Liquid chromatography in Analysis of Foods and Natural Products | 3 / - / - | ||
AP323003 | Development and Optimisation of Procedures in Analytical Laboratory | 3 / - / - | ||
AP323004 | Special sensory analysis | 3 / - / - | ||
AP323005 | Trace element analysis of biological samples | 3 / - / - | ||
AP323006 | Strategies of processing of chromatographic and mass spectrometric data | 3 / - / - | ||
AP323007 | Chemical and biochemical changes in food and natural products | 3 / - / - | ||
AP323008 | Recent trends in isolation and separation methods | 3 / - / - | ||
AP323010 | Special analysis of food and natural products | 3 / - / - | ||
AP323011 | Nutrition and Health: Risks and benefits | 3 / - / - | ||
AP323012 | Implementation of analytical methods in crisis situations | 3 / - / - |
Povinně volitelné předměty programu 4
Povinně volitelné předměty programu 4Minimální počet zapisovaných předmětů: 1 |
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | ||
---|---|---|---|---|
AP216004 | Analytical methods used for atmosphere pollution evaluation | 3 / - / - | ||
AP240001 | Environmental Toxicology and Ecotoxicology | 3 / - / - | ||
AP319002 | Applied Biology | 3 / - / - | ||
AP319005 | Trends in Biotechnology | 3 / - / - | ||
AP319006 | Environmetal Biotechnology | 3 / - / - | ||
AP320001 | General Microbiology | 3 / - / - | ||
AP320003 | Microbial Ecology | 3 / - / - | ||
AP320006 | Imunochemistry | 3 / - / - | ||
AP320007 | Advanced imaging techniques | 3 / - / - | ||
AP320008 | Research Trends in Biochemistry and Microbiology | 3 / - / - | ||
AP320009 | Biochemical Methods | 3 / - / - | ||
AP320010 | Food Microbiology | 3 / - / - | ||
AP320013 | Industrial Microbiology | 3 / - / - | ||
AP409003 | Bioreactors | 3 / - / - |
Další informace
Předměty přenositelných kompetencí (modul C) a další kurzy a semináře
Nepovinné předměty, semináře a kurzy vyučované na celoškolní úrovni zajišťující dovednosti mimo úzké odborné zaměření. Více informací na phd.vscht.cz