idvazba: 78755
šablona: stranka
čas: 6.6.2023 04:34:04
verze: 5316
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/plan?weburl=/home/pro-doktorandy/nabidka-predmetu
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 78755
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'phd.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/home/pro-doktorandy/nabidka-predmetu/plan/22330/D303'
iduzel: 65656
path: 1/50375/50376/51163/51164/17704/65652/65656
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Chemie a technologie potravin |
||||
Doporučený studijní plán doktorského studijního programu |
||||
Informace o studijním plánu |
||||
Předměty si student vybírá ve spolupráci se školitelem a výsledný studijní plán vždy podléhá schválení oborovou radou. Student si v případě souhlasu školitele a oborové rady může zvolit i předměty mimo seznam níže uvedených.
Povinně volitelné předměty se dělí na dvě skupiny (moduly). V první skupině, také nazývané "modul A", jsou předměty charakteristické přímo pro studovaný program. Ve druhé skupině, také nazývané "modul B", jsou odborné předměty rozšiřující znalosti v oblastech, které jsou komplementární studovanému programu.
Minimální počet zapisovaných povinně volitelných předmětů celkem z obou skupin: 4 (jde o součet zapsaných předmětů z modulu A a modulu B).
|
||||
Kód | Název předmětu | P/C/L | ||
---|---|---|---|---|
Povinné předměty |
||||
P965002 | Obhajoba disertační práce | - / - / - | ||
P965003 | Státní doktorská zkouška | - / - / - | ||
Povinně volitelné |
||||
P321001 | Reologie v cereální technologii | 3 / - / - | ||
P321002 | Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití | 3 / - / - | ||
P321003 | Pokroky procesů potravinářských výrob | 3 / - / - | ||
P322001 | Bakterie mléčného kvašení | 3 / - / - | ||
P322002 | Chemie tenzidů a technologie detergentů | 3 / - / - | ||
P322003 | Chemie a technologie kosmetiky | 3 / - / - | ||
P322004 | Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin | 3 / - / - | ||
P324001 | Trendy v konzervaci potravin | 2 / 1 / - | ||
P324002 | Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu | 2 / 1 / - | ||
P324004 | Kvalita potravinářských surovin | 2 / 1 / - | ||
P324005 | Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru | 3 / - / - | ||
P352001 | Pokroky v technologii oboru | 2 / 1 / - | ||
P352002 | Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob | 2 / 1 / - | ||
Povinně volitelné |
||||
P110003 | Organická syntéza | 3 / - / - | ||
P217006 | Úprava pitné vody | 3 / - / - | ||
P319003 | Mikroorganismy v biotechnologii | 3 / - / - | ||
P319005 | Současné trendy v biotechnologii | 3 / - / - | ||
P320001 | Obecná mikrobiologie | 3 / - / - | ||
P320004 | Speciální enzymologie | 3 / - / - | ||
P323004 | Speciální senzorická analýza | 3 / - / - | ||
P342005 | Moderní separační metody s hmotnostní detekcí | 3 / - / - | ||
P342006 | Pokročilé NMR techniky v bioorganické chemii | 2 / 1 / - | ||
P402002 | Chemometrika | 2 / 1 / - | ||
P403006 | Koloidní a povrchová chemie | 2 / 1 / - | ||
P413003 | Numerické metody pro inženýry | 3 / - / - | ||
P444009 | Pokročilé metody měření v experimentální fyzice a chemii | 3 / - / - | ||
P445005 | Modelování procesů | 3 / - / - | ||
Další informace |
||||
Předměty přenositelných kompetencí (modul C) a další kurzy a seminářeNepovinné předměty, semináře a kurzy vyučované na celoškolní úrovni zajišťující dovednosti mimo úzké odborné zaměření. Více informací na phd.vscht.cz |